jueves, 13 de diciembre de 2018







33 PALMA FOTOGRÀFICA 2019
BASES (Català)

PALMA FOTOGRÀFICA convoca la 33 PALMA FOTOGRÀFICA,  Marató Fotogràfica  2019, d’acord amb les següents bases.

Hi podran participar tots els afeccionats a la fotografia amb càmeres digitals i telèfons mòbils. L’activitat tindrà lloc el diumenge 27 de gener de 2019, de les 9.30 a les 21 h. Els participants podran deixar de fer fotografies a l’hora que ells decideixin.

INSCRIPCIONS

Del 21 de desembre de 2018  al 26 de gener de 2019 a les tendes de Betacolor, Foto Ruano Pro i Casa VilaHorari comercial: de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h.
El dissabte 26 de gener només es  podran fer  inscripcions fins a les 12.30 h. 

Preu d’inscripció: 11 €

FOTO RUANO PRO
Carrer de Font i Monteros, 5. Tel. 971 919640  www.fotoruanopro.com

CASA VILA
Plaça de Santa Eulàlia, 1. Tel. 971 726720 / www.casavila.com

BETACOLOR
Carrer de Torcuato Luca de Tena, 10. Tel.971 242750

IMPORTANT. A la inscripció hauran de figurar amb lletra molt clara el nom, els llinatges, el correu electrònic, Facebook si es té, i un o dos telèfons de contacte (fix i mòbil) perquè l’organització pugui avisar en cas de premi o de qualsevol incidència.


REALITZACIÓ

Durant l’activitat es realitzaran 7 fotografies que hauran de fer referència als 7 temes fixats per l’organització.

La 33 Palma Fotogràfica tindrà 2 controls, situats a dos llocs diferents de Palma. Als dos controls s’entregaran els 7 temes que s’han de fotografiar. Al primer control s’indicarà també el punt d’ubicació del segon.

1r CONTROL. 9.30 h a la plaça Major de Palma. Els participants que s’hagin inscrit hauran de mostrar a l’organització el resguard de la seva inscripció i recollir les instruccions del concurs. En aquest control l’organització entregarà els quatre primers temes del concurs i se’ls indicarà la ubicació del segon control.
La sortida s’efectuarà quan el participant tingui tota la informació.

2n CONTROL. 13.30 h. S’entregaran els temes fotogràfics restants. A partir d’aquest control els concursants podran fer fotografies fins a les 21 h del 27 de gener de 2019 i acudir als llocs que creïn convenients. Ja no hi haurà més controls.

Cada tema a fotografiar podrà ser interpretat segons el criteri del participant.
L’organització d’aquest concurs no es fa responsable dels actes realitzats per les persones participants durant l’activitat.

Les fotografies hauran de complir els següents requisits:

Només es podran fer fotos el 27 de gener de 2019, des del començament de l’activitat (9.30 h) fins a les 21 h, moment en què l’organització tancarà el concurs, llevat de la foto del tema especial, que es podrà fer des del 21 de desembre de 2018 fins al tancament del concurs (27 de gener de 2019 a les 21 h).

Per a fer les fotografies es poden utilitzar tot tipus de càmeres fotogràfiques o telèfons mòbils, amb els seus diferents accessoris. L’organització recomana utilitzar formats superiors a 12 Mp i donar preferència als enquadraments predeterminats de les càmeres i els telèfons.

Les fotografies podran ser tractades amb qualsevol programa d’edició.

L’organització no es fa responsable de possibles incidències que puguin sorgir amb tercers per motiu de les imatges entregades. L’autor de la foto en serà l’únic responsable.

Els participants hauran de ser els autors de les fotografies que presentin, i no s’admet cap tipus de marca o firma a la foto que faci referència al seu autor.

Serà important comprovar que la càmera du la data actualitzada abans de començar a concursar. El jurat tindrà en compte les metadades gravades a la imatge per a determinar que han estat preses en la data del concurs. No es permetran dates a les fotos ni es podran utilitzar fotografies d’Internet.

Totes les fotografies que no compleixin aquests requisits seran excloses del certamen.



TEMA ESPECIAL  "Sororitat" (solidaritat entre les dones).

La 33 Palma Fotogràfica, com a la passada edició, s’afegeix a la campanya de lluita en pro de la igualtat i les reivindicacions de les dones. Aquest any tornam a proposar un tema relacionat amb aquesta campanya, que serà l’única fotografia que podrà realitzar-se des del dia que comencen les inscripcions, 21 de desembre de 2018 fins al 27 de gener de 2019. La fotografia s’haurà d’entregar juntament amb les sis restants del concurs.






El TEMA ESPECIAL “Sororitat”  és una proposta de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma. PREMI: 450 €

Què és la sororitat? La paraula sororitat fa referència a la germanor entre dones, al fet de percebre’s com iguals que poden aliar-se, compartir i, sobretot, canviar la seva realitat a causa que totes, de diverses maneres, han experimentat l’opressió. Dones solidàries amb dones.






ENTREGA DE LES FOTOS

Les  7 fotografies del concurs s’entregaran de les dues següents maneres:

Gravades en JPG en un USB. L’USB s’haurà d’entregar a l’organització a partir del dilluns 28 de gener, a la tenda de Foto Ruano Pro (carrer de Font i Monteros, 5. Palma) en horari comercial d’10 a 13.30 h i de 17 a 20 h. El responsable del concurs que es trobi a l’establiment retornarà l’USB al seu propietari després d’haver gravat les 7 fotos del participant.
Si les fotos es presenten en un USB convé introduir-les en una carpeta que dugui el número d’inscripció i el nom complet del concursant, i les 7 fotos requerides del concurs al seu interior. Cada foto haurà de dur el nom del tema al qual fa referència.

A través d’Internet. Les fotos es podran enviar per Internet des del mateix 27 de desembre fins a les 17 h del 29 de gener de 2019, a través de www.wetransfer.com  a un dels següents correus: pilaes@yahoo.es o pilarolallasancha@gmail.com (enviau les fots només a un correu, per favor).
A l’enviament s’hauran d’indicar el nom complet del participant i el número d’inscripció. Una vegada que l’organització hagi rebut les fotos ho confirmarà al participant. Si en els dos següents dies no rep confirmació s’haurà de posar en contacte amb Pilar Negredo (tel. 699250696).

EXPOSICIÓ

Les fotografies de la 33 Palma Fotogràfica seran objecte d’una exposició, que s’inaugurarà al pati del Casal Solleric (passeig del Born) el dijous 7 de març de 2019 a les 19 h i estarà oberta al públic fins al 7 d’abril de 2019.

L’organització recordarà la data i l’hora d’inauguració a tots els participants a través del correu electrònic dies abans que es dugui a terme.
El jurat de l’organització, format per professionals i aficionats de la fotografia, farà una selecció sobre la base dels seus criteris fotogràfics.

SORTEIG Càmera FOTO RUANO PRO (inauguració exposició). Foto Ruano sortejarà una càmera digital el dia de la inauguració  entre tots els inscrits presents a l’acte. 

Les fotografies premiades seran propietat de l’organització i no es permet participar amb aquestes en altres concursos. Les altres fotografies seleccionades seran propietat dels seus autors, encara que l’organització es reserva el dret d’utilitzar-les com a fons documental de la ciutat de Palma i es podran exposar en un altre tipus d’activitats culturals o educatives sense ànim de lucre (exposicions commemoratives de l’activitat…) sempre figurant-hi el nom de l’autor.

L’organització no es fa responsable dels problemes sorgits en l’enviament de les fotos i es reserva el dret de modificar alguns d’aquests punts per motius de força major. Els participants seran responsables de les imatges presentades al concurs.




PREMIS i FINALISTES

1r PREMI Ajuntament de Palma. Participació Ciutadana. 1.000€

2n PREMI EDIB. Curs professional (a triar)

PREMI 1 FOTO RUANO. Val de 250€

PREMI 2 FOTO RUANO. Val de 250€

PREMI CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics). Curs de fotografia o vídeo  (a triar)

PREMI CURS FOTOGRAFIA MALLORCA. Val de 500 € per a canviar a l’escola

PREMI CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics). Taller de fotografia a triar

PREMI CASA VILA. Val de 275€

PREMI ESPECIAL “SORORITAT”. Solidaritat entre dones
Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics. 450€

PREMI 1 MERCAT DE L'OLIVAR. Val de 200€
PREMI 2 MERCAT DE L'OLIVAR. Val de 200€

PREMI 1 MERCAT de Sta. CATALINA. Val de 100€
PREMI 2 MERCAT de Sta. CATALINA. Val de 100€
PREMI 3 MERCAT de Sta. CATALINA. Val de 100

PREMI BETACOLOR. Val de 100€

PREMI KVERD. Productes per a mascotes

PREMI CINEMES AUGUSTA. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMI CINEMES RÍVOLI. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMI CINEMES OCIMAX. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMI CINEMES DE MANACOR. 20 entrades de cinemes de Palma

PREMIS ‘JOVES’

PREMI de la Secció de Joventut de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma. Joves de 13 a 17 anys. 450€


PREMI de la Secció de Joventut de l’Àrea d’Igualtat,Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma. Joves de 18 a 25 anys. 450€

A tots els premis de l’Ajuntament de Palma se’ls aplicarà el descompte de l’IRPF vigent. Els participants guanyadors dels premis de l’Ajuntament podran cobrar-los en el termini que consideri aquesta Administració.
                                                                                                                                            

Els 3 primers finalistes. Àlbum digital FOTO RUANO


IMPORTANT. L’organització facilitarà l’entrega de tots els premis, per o no es fa responsable dels problemes que puguin sorgir amb les cases comercials a l’hora de la seva entrega per causes alienes a aquesta organització.

La participació a la 33 Palma Fotogràfica suposa l’acceptació d’aquestes Bases.




INFORMACIÓ. Pilar Negredo

BASES
palmafotografica.blogspot.com

 La web www.artsmallorca.com mostrarà tota la informació de la 33 Palma Fotogràfica 2019. A www.artsmallorca.com podreu trobar la millor programació per Internet d’espectacles, cultura, mercadets, tradicions i activitats lúdiques i educatives de Mallorca.


COL·LABOREN EN AQUESTA ACTIVITAT

L’AJUNTAMENT DE PALMA a través de les àrees de Participació Ciutadana; Joventut,  Igualtat i Drets Cívics, i Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística a través del Casal Solleric.

FOTO RUANO PRO
CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics)
ESCOLA EDIB. Grup Fleming
CURS FOTOGRAFIA MALLORCA
CASA VILA
BETACOLOR
KVERD
MERCAT DE SANTA  CATALINA
MERCAT DE L’OLIVAR
CINEMES AUGUSTA
CINEMES PORTO PI
CINEMES OCIMAX
CINEMES MANACOR
WEB ARTS MALLORCA














33 PALMA FOTOGRÀFICA 2019
Bases (castellano)

PALMA FOTOGRÀFICA convoca la 33 PALMA FOTOGRÀFICA,  Marató Fotogràfica  2019, de acuerdo con las siguientes bases.

Podrán participar todos los aficionados a la fotografía con cámaras digitales y teléfonos móviles. La actividad se celebrará el domingo 27 de enero de 2019,  de 9.30 h hasta las 21 h. Los participantes podrán dejar de hacer fotografías a la hora que ellos decidan.

INSCRIPCIONES
Del 21 de diciembre de 2018  al 26 de enero de 2019 en las tiendas de Betacolor, Foto Ruano Pro y Casa Vila.  Horario comercial: de 10 a 13.30 h y de 17 a 20 h.
El sábado 26 de enero solo se podrán realizar inscripciones hasta las 12.30 h. 

Precio de inscripción: 11 €

FOTO RUANO PRO
Carrer de Font i Monteros, 5. Tel: 971 919640  www.fotoruanopro.com
CASA VILA
Plaça de Santa Eulàlia, 1. Tel. 971 726720 / www.casavila.com
BETACOLOR
Carrer de Torcuato Luca de Tena, 10. Tel.971 242750

IMPORTANTE. En la inscripción deberá figurar con letra muy clara el nombre, los apellidos, el correo electrónico, Facebook si se tiene, y uno o dos teléfonos de contacto (fijo y móvil), para que la organización pueda avisar en caso de premio o de cualquier incidencia.

REALIZACIÓN
En el transcurso de la actividad se realizarán 7 fotografías que harán referencia a los 7 temas fijados por la organización.

La 33 Palma Fotogràfica tendrá 2 controles situados en dos lugares diferentes de Palma. En los dos controles se entregarán los 7 temas que se tienen que fotografiar. En el primer control se indicará también el punto de ubicación del segundo.

1r CONTROL. 9.30 h en la plaça Major de Palma. Los participantes que se hayan inscrito mostrarán a la organización el resguardo de su inscripción y recogerán las instrucciones del concurso. En este control la organización entregará los cuatro primeros temas del concurso y se les indicará la ubicación del segundo control.
La salida se efectuará cuando el participante tenga toda la información.

2n CONTROL. 13.30 h. Se entregarán los temas fotográficos restantes. A partir de este control, los concursantes podrán hacer fotografías hasta las 21 h del 27 de enero de 2019 y acudir a los sitios que crean convenientes. Ya no habrá más controles.

Cada tema a fotografiar podrá ser interpretado según el criterio del participante.
La organización de este concurso no se hace responsable de los actos realizados por las personas participantes en el transcurso de la actividad.

Las fotografías deberán cumplir los siguientes requisitos:

Solo se pueden tomar fotos el 27 de enero de 2019, desde el comienzo de la actividad (9.30h) hasta las 21h, momento en que la organización cerrará el concurso, excepto la foto del tema extraordinario, que se podrá realizar desde el 21 de diciembre de 2018 hasta el cierre del concurso (27 de enero 2019 a las 21h).

Para realizar las fotografías se pueden utilizar todo tipo de cámaras fotográficas o teléfonos móviles, con sus diferentes accesorios. La organización recomienda utilizar formatos superiores a 12 MP y dar preferencia a los encuadres predeterminados de las cámaras y teléfonos.

Las fotografías podrán ser tratadas en cualquier programa de edición.

La organización no se hace responsable de posibles incidencias que puedan surgir con terceros por motivo de las imágenes entregadas. El autor de la foto será el único responsable.

Los participantes deberán de ser los autores de las fotografías que presenten, y no se admite ningún tipo de marca o firma en la foto que haga referencia a su autor.

Será importante comprobar que la cámara lleva la fecha actualizada antes de empezar a concursar. El jurado tendrá en cuenta los metadatos grabados en la imagen para determinar que han sido tomadas en la fecha del concurso. No se permiten fechas en las fotos. Está terminantemente prohibido utilizar fotografías de internet.

Todas las fotografías que no cumplan estos requisitos serán excluidas del certamen.

 TEMA ESPECIAL “Sororidad” (solidaridad entre mujeres) -propuesta de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma- . PREMIO: 450 €

La 33 Palma Fotogràfica, como en la pasada edición, se suma a la campaña de lucha en pro de la igualdad y las reivindicaciones de las mujeres. Este TEMA será el único que podrá realizarse desde el día que comienzan las inscripciones, 21 de diciembre de 2018, hasta el 27 de enero de 2019. La fotografía se entregará junto las seis restantes del concurso.



¿Qué es la sororidad?. La palabra sororidad se deriva de la hermandad entre mujeres, el percibirse como iguales que pueden aliarse, compartir y, sobre todo, cambiar su realidad debido a que todas, de diversas maneras, hemos experimentado la opresión. Mujeres solidarias con mujeres.


ENTREGA DE LAS FOTOS
Las 7 fotografías del concurso se entregarán de las dos siguientes maneras:

Grabadas en JPG en un USB. El USB deberá entregarse a la organización a partir del lunes 28 de enero en la tienda de Foto Ruano Pro (Carrer de Font i Monteros, 5. Palma) en horario comercial de 10 a 13.30 h y de 17 a 20 h. El responsable del concurso que se encuentre en el establecimiento devolverá el USB a su propietario después de haber grabado las 7 fotos del participante.
Si las fotos se presentan en USB, es conveniente introducirlas en una carpeta que lleve el número de inscripción y el nombre completo del concursante. En su interior estarán las 7 fotos requeridas del concurso. Cada foto deberá llevar el nombre del tema al que hace referencia.

A través de Internet. Las fotos se podrán enviar por internet desde el mismo 27 de diciembre hasta las 17 h del 29 de enero de 2019, a través de www.wetransfer.com  a uno de los siguientes correos: pilaes@yahoo.es ó pilarolallasancha@gmail.com (solo enviar las fotos a un correo, por favor).
En el envío se deberá poner el nombre completo del participante y el número de inscripción. Una vez que la organización haya recibido las fotos se lo confirmará al participante. Si en los dos siguientes días no recibe confirmación, deberá ponerse en contacto con Pilar Negredo (Tel. 699250696).

EXPOSICIÓN
Las fotografías de la 33 Palma Fotogràfica serán objeto de una exposición, que se inaugurará en el patio del Casal Solleric (passeig des Borne) el jueves 7 de marzo de 2019 y permanecerá abierta al público hasta el 7 de abril de 2019. La inauguración tendrá lugar a las 19 h del jueves 7 de marzo de 2019.

La organización recordará la fecha y la hora de inauguración a todos los participantes a través del correo electrónico, días antes de su celebración.
El jurado de la organización, formado por profesionales y aficionados de la fotografía, hará  una selección en base a sus criterios fotográficos.

SORTEO CÁMARA FOTO RUANO PRO (inauguración exposición).
Foto Ruano sorteará una cámara digital compacta el día de la inauguración  entre todos los inscritos presentes en el acto.

Las fotografías premiadas serán propiedad de la organización y no se permite participar con ellas en otros concursos. El resto de las fotos seleccionadas serán propiedad de sus autores, aunque la organización se reserva el derecho de utilizarlas como fondo documental de la ciudad de Palma, y se podrán exponer en otro tipo de actividades culturales o educativas sin ánimo de lucro (exposiciones conmemorativas de la actividad…), siempre figurando el nombre del autor.

La organización no se hace responsable de los problemas surgidos en el envío de las fotos, y se reserva el derecho de modificar algunos de estos puntos por motivos de fuerza mayor. Los participantes serán responsables de las imágenes presentadas al concurso.

PREMIOS y FINALISTAS

1r PREMIO Ajuntament de Palma. Participació Ciutadana. 1.000 €

2º PREMIO EDIB. Curso profesional (a elegir)

PREMIO 1 FOTO RUANO. Vale de 250 €
PREMIO 2 FOTO RUANO. Vale de 250 €
PREMIO CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics . Curso de fotografía o video  (a elegir)
PREMIO CURSO FOTOGRAFÍA MALLORCA . Vale de 500 € para canjear en la escuela
PREMIO CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics . Taller de fotografia a elegir.

PREMIO CASA VILA. Vale de 275 

PREMIO ESPECIAL “Sororidad”. Solidaridad entre mujeres. Regidoria d’Igualtat, Joventut y Drets Civics. 450 €

PREMIO 1 MERCAT DE L’OLIVAR.  Vale de 200 €
PREMIO 2 MERCAT DE L’OLIVAR.  Vale de 200 €

PREMIO 1 MERCAT DE SANTA CATALINA. Vale de 100 €
PREMIO 2 MERCAT DE SANTA CATALINA.  Vale de 100 €
PREMIO 3 MERCAT DE SANTA CATALINA.  Vale de 100 €

PREMIO BETACOLOR. Vale de 100 €

PREMIO KVERT. Productos para mascotas

PREMIO CINES AUGUSTA. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMIO CINES RÍVOLI. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMIO CINES OCIMAX. 20 entrades de cinemes de Palma
PREMIO CINES DE MANACOR. 20 entrades de cinemes de Palma

PREMIOS ‘JOVES’
PREMIO Área de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Jóvenes de 13 a 17 años              .  450 €
PREMIO Área de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Jóvenes de 18 a 25 años              . 450 €


A todos los premios de l’Ajuntament de Palma se les aplicarà el descuento del IRPF vigente. Los participantes ganadores de los premios de l’Ajuntament podran cobrarlos en el terminio que considere esta Administraión.
                                                                                                                                            
Los 3 primeros finalistas. Àlbum digital FOTO RUANO

IMPORTANTE. La organización facilitarà la entrega de todos los premios, pero no se hace responsable de los problemas que puedan surgir con las casas comerciales a la hora de su entrega por causas ajenas a esta organización.

La participación en la 33 Palma Fotogràfica supone la aceptación de estas bases.


INFORMACIÓ. Pilar Negredo

BASES
palmafotografica.blogspot.com


La web www.artsmallorca.com mostrará toda la información de la 33 Palma Fotogràfica 2019. En www.artsmallorca.com podréis encontrar la mejor programación por internet de espectáculos, cultura, mercadillos, tradiciones y actividades lúdicas y educativas de Mallorca.

COLABORAN EN ESTA ACTIVIDAD:
El Ayuntamiento de Palma a través de Participación Ciudadana, Área de Juventud e Igualdad y la Regidoria de Cultura a través del Casal Solleric.
FOTO RUANO PRO
CEF. Centre d’Estudis Fotogràfics
ESCUELA EDIB. Grupo Fleming
CURSO FOTOGRAFÍA MALLORCA
CASA VILA
BETACOLOR
KVERD
Mercat de SANTA  CATALINA
Mercat de l’OLIVAR
Cinemes AUGUSTA
Cinemes PORTO PI
Cinemes OCIMAX
Cinemes MANACOR
Web ARTS MALLORCA
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario